گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/10/22 - 11:08
كد :9

همه چیز درباره کله قندی ترافیکی

مخروط ترافیکی یا کله قندی ترافیکی در خیابان و بزرگراه ها برای ایمن کردن موقت مسیر به کار می رود. این محصولات با افزایش جمعیت بیشتر تولید می شوند. ساخت استاندارد این ابزار بسیار پر اهمیت است بنابراین برای تهیه بهترین نوع از این تجهیزات می توانید به سایت پارسا ترافیک مراجعه نمائید.

پیشینه ی تولید مخروط ترافیکی 

در کشور انگلستان به سال 1958 اولین مخروط ترافیکی در شهر ها استفاده شد. فردی به نام دیوید مورگان کسی بود که برای اولین بار این موانع ترافیکی را به شکل امروزی طراحی کرد. در ابتدا این کله قندی ها به صورت بتن یا چوب ساخته می شدند. اما بعدها به دو صورت پلاستیکی و لاستیکی تولید می شوند. برای دید بهتر در شب از چسب های شبرنگ بر روی بدنه آن استفاده می شود.

همه چیز درباره کله قندی ترافیکی

جنس مورد نیاز جهت ساخت مخروط ترافیکی

مخروط ترافیکی در روز بارها مورد ضربه قرار می گیرد بنابراین باید از جنس مستحکمی ساخته شود. انتخاب پلیمر مناسب جهت ساخت آن کار ساده ای نیست. این تجهیزات را می توان با فلزات دیگر نیز ساخت. اما آسیب های زیادی به خودروها وارد می کند. اغلب مخروط های ترافیکی از جنس پلی اتیلن با کف لاستیک و پلاستیک با انعطاف پذیری  بالا که به نام پلاستیک ژله ای استفاده می کند. در صورت وارد شدن ضربات با فشار کم مخروط ترافیکی واژگون نخواهد شد. 

صادرات عمده کله قندی ترافیکی 

تولیدات کله قندی ها در سطح وسیعی با شکل و اندازه ی مختلف  تولید می شوند. افراد با سلایق مختلف ان را تهیه و استفاده می کنند. کیفیت گله قندی چراغ دار ترافیکی نسبت به بازار به دلیل اینکه به طور مستقیم با تولید کنندگان در ارتباط است بسیار بالا است. به همین دلیل بی واسطه بودن قیمت آن به صرفه تر و ارزان تر از بازارها می باشد. ویژگی های مناسب این کالا باعث شده در داخل و خارج از کشور مورد بهره برداری قرار بگیرد. به همین دلیل تولید آن با کیفیت عالی و به صورت انبوه صورت می گیرد. تا انجا که این محصول به خارج از مرزها صادر می شود.

استفاده از کله قندی پارکینگی

کله قندی ترافیکی، کله قندی پارکینگی و مخروط پارکینگی همگی نام های یکی از انواع جدا کننده های ترافیکی هستند. که مانع کله قندی نیز شناخته می شوند. توسعه حمل و نقل و وسایل نقلیه، معابر و خیابان ها و افزایش تردد در آن ها موجب شده است. تا احساس نیاز به افزایش امنیت و استفاده از تجهیزات ترافیکی همچون کله قندی ترافیکی نیز افزایش یابد. کله قندی پارکینگی یکی از پر استفاده ترین تجهیزات ترافیکی است که می تواند به صورت موقت استفاده شود. با استفاده از مخروط ترافیکی می توان عبور و مرور وسایل نقلیه را با استفاده از محدود نمودن و هدایت تردد خیابان ها، بزرگراه ها، جاده ها کنترل شود. کله قندی پارکینگی را می توان در اماکن باز و بسته مورد استفاده قرار داد. مانند: محیط های عمومی و خصوصی چون پارکینگ های عمومی، نمایشگاه های خودرو، مقابل درب ساختمان ها و امثال آن استفاده نمود. 

تجهیزات ترافیکی