گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1403/08/02 - 10:01
كد :47

راهنمای خرید سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی در واقع مانع منحنی شکل است که در جهت کنترل و کاهش سرعت وسایل نقلیه در جاده ها نصب می شود.

در جاده ها و خیابان ها به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه از تجهیزات ترافیکی مختلفی نظیر سرعت گیر استفاده می شود. سرعت گیر ترافیکی در واقع مانع منحنی شکل است که در جهت کنترل و کاهش سرعت وسایل نقلیه در جاده ها نصب می شود. سرعت گیر ترافیکی با مجبور کردن رانندگان به کاهش سرعت موجب تامین امنیت رانندگا و عابرین پیاده می شود. این تجهیزات ترافیکی دارای ارتفاع 5 سانتی متر و طول حداکثر 30 سانتی متر می باشند. سرعت گیر ترافیکی از تنوع زیادی در جنس، ابعاد و اندازه و... برخوردار است.

راهنمای خرید سرعت گیر ترافیکی

انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی از مواد پلی اتیلن مرغوب ساخته شده است. این سرعت گیرها وزن سبکی دارند و به صورت از پیش ساخته به کمک پیچ و رولپلاک بر روی سطح مورد نظر نصب می شوند. سرعت گیر پلاستیکی همانند پازل به صورت قطعه قطعه تولید می شود. در صورت آسیب به یک قطه می توان به راحتی تنها همان قطعه را تعمیر و یا تعویض کرد. این سرعت گیرها به رنگ زرد و سفید تولید می شوند. خاصیت شبرنگی سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی موجب دید بهتر رانندگان در شب می شود.

سرعت گیر ترافیکی لاستیکی

سرعت گیر ترافیکی لاستیکی دارای جنس لاستیکی است. این سرعت گیر ها به شکل پنجره هایی با ارتفاع یکدست ساخته می شوند و بر روی سطح جاده و خیابان نصب می گردند. از داخل سرعت گیر ترافکی لاستیکی نخ های ابریشمی مخصوصی رد شد است که موجب افزایش مقاومت این سرعت گیر ها می شود. سرعت گیر ترافیکی لاستیکی به رنگ مشکی تولید می شود. بر روی این سرعت گیرها نوارهای شبرنگی تعبیه است که دید بهتری را در شب فراهم می کند.

سرعت گیر ترافیکی آسفالتی

سرعت گیر ترافیکی آسفالتی از قدیمی ترین انواع سرعت گیر ترافیکی است. این سرعت گیرها اغلب در مکان هایی با تردد وسایل نقلیه سنگین مورد استفاده قرار می گیرند. سرعت گیر ترافیکی آسفالتی به دلیل فشردگی کمتر در ساختار خود از ریسک فرسایش بالاتری برخوردار است. 

نصب سرعت گیر ترافیکی

نصب سرعت گیر ترافیکی کاری بسیار تخصصی است که توسط نصابان مجرب انجام می شود. برای نصب سرعت گیر ترافیکی ابتدا سرعت گیر را بر روی زمین قرار دهید. سپس محل نشستن سوراخ های پیچ را به کمک گچ علامت گذاری کنید. سرعت گیر را بردارید و هر علامت را به عمق 1 اینچ دریل کنید. سرعت گیر را بر روی زمین قرار دهید و آن را به کمک پیچ و رولپلاک به زمین متصل نمایید. قبل از رسیدن به سرعت گیر ترافیکی بهتر است علائم هشدار دهنده نصب شود تا رانندگان را از وجود سرعت گیر آگاه سازد.

ویژگی سرعت گیر ترافیکی

  1.  در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی دارد.
  2. به سهولت قابل نصب و اجرا می باشد.
  3. قادر به تحمل وزن تا 50 تن می باشد.
  4. در برابر ضربات و صدمات جانبی مقاوم می باشد.
  5. هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارد. 
  6. قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای دارد.