گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/02/27 - 15:50
كد :38

نصب سرعت گیر ترافیکی

نصب سرعت گیر ترافیکی کاری بسیار تخصصی می باشد که توسط افراد ماهر و با تجربه انجام می شود. سرعت گیر ترافیکی به کمک چند رولپلاک، کفی و پیچ به محل مورد نظر نصب می شود.

نصب سرعت گیر ترافیکی کاری بسیار تخصصی می باشد که توسط افراد ماهر و با تجربه انجام می شود. سرعت گیر ترافیکی به کمک چند رولپلاک، کفی و پیچ به محل مورد نظر نصب می شود. در هنگام نصب سرعت گیر ترافیکی باید به ضوابط و استانداردها توجه شود. رعایت استانداردهای نصب سرعت گیر موجب افزایش دوام و طول عمر استفاده مفید از سرعت گیر می شود. نادیده گرفتن ضوابط نصب سرعت گیر موجب ناکارآمدی این دسته از تجهیزات ترافیکی می گردد.

 

باید ها و نبایدهای نصب سرعت گیر ترافیکی

  • برای بهتر دیده شدن سرعت گیر ترافیکی در شب باید از نوارهای شبرنگ استفاده شود.
  • بر روی پل ها نباید از سرعت گیر استفاده شود.
  • سرعت گیر ترافیکی باید با نوارهای سیاه و سفید متناوب رنگ آمیزی شوند تا دید بیشتری داشته باشد. 
  • سرعت گیر ترافیکی باید در امتداد عرض جاده ها و بر روی یک پایه مناسب کشیده شود.

محل های نصب سرعت گیرترافیکی

  • سرعت گیر ترافیکی باید در مناطق مستعد تصادف نصب شود.
  • پیچ های تند با فاصله دید ضعیف بهترین محل برای نصب سرعت گیر می باشد.
  • در تقاطع ها و جاده های کوچک با حجم ترافیک نسبتا کم که انتظار می رود سرعت کاهش یابد.
  • در مکان هایی که جاده از مناطق مسکونی عبور می کند و لازم است تا سرعت وسایل نقلیه کاهش یابد.
  • مناطق مسکونی، نزدیکی مدارس و دانشگاه ها، نزدیکی بیمارستان ها و... بهترین گزینه برای نصب سرعت گیر می باشد.

مراحل نصب سرعت گیر ترافیکی

برای نصب سرعت گیر ترافیکی ابتدا باید سرعت گیر را در محل مورد نظر قرار دهید. سپس محل نشستن سوراخ های پیچ از پیش فرو رفته را علامت گذاری کنید. در مرحله بعد هر علامت را سوراخ کنید تا فضایی برای میخ های فولادی ایجاد شود. توجه نمایید که سوراخ های ایجاد شده با سوراخ های پیچ مطابقت داشته باشد. یک سنبه را از طریق سوراخ پیچ وسط در محل سوراخ شده بکوبید تا محکم شود. این کار را برای تمامی پیچ ها تکرار کنید تا سرعت گیر بر روی زمین مستحکم قرار گیرد.

 

نصب سرعت گیر ترافیکی

استانداردهای نصب سرعت گیر ترافیکی

  • سطح عمودی سرعت گیر ترافیکی نباید بیش از 6 میلی متر ضخامت داشته باشد.
  • ارتفاع سرعت گیر ترافیکی بین 3 تا 4 اینچ می باشد.
  • حداقل ارتفاع سرعت گیر باید 25 میلی متر باشد.
  • حداکثر ارتفاع سرعت گیر ترافیکی باید 100 میلی متر باشد.
  • طول سرعت گیر بین 1 تا 3 فوت متغیر است.
  • سرعت گیر ترافیکی باید در یک خط فرضی که از مرکز جاده می گذرد، در زاویه قائم قرار گیرد.

قیمت سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی در قیمت های مختلفی در بازار به فروش می رسد. این تفاوت قیمت با توجه به عوامل تاثیرگذار زیادی از قبیل ابعاد و اندازه، نوع طراحی، تعداد سفارش و... ایجاد می شود. مجموعه پارسا ترافیک یکی از بهترین و معتبرترین مراکزی است که در زمینه فروش انواع تجهیزات ترافیکی به ویژه سرعت گیر ترافیکی فعالیت می کند. شما مشتریان عزیز می توانید سرعت گیر ترافیکی را در بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت از این گروه خریداری نمایید. جهت خرید کافیست با شماره تلفن های درج شده در سایت ارتباط برقرار نمایید.  

نصب انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی لاستیکی

سرعت گیر ترافیکی لاستیکی همانطور که از نام آن نمایان است دارای جنس لاستیکی است. این سرعت گیرها به رنگ مشکی تولید می شوند. سرعت گیر ترافیکی لاستیکی در ابعاد و اندازه های مختلفی تولید می شود. از داخل سرعت گیر لاستیکی نوارهای ابریشمی مخصوصی در شده است که موجب افزایش مقاومت سرعت گیر می شود. سرعت گیر ترافیکی لاستیکی به شکل پنجره هایی با ارتفاع یکدست تولید می شود و بر روی سطح جاده و خیابان نصب می شود. این سرعت گیر ها در برابر گرما مقاومت بالایی دارند و ذوب نمی شوند به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده در مناطق گرمسیری به شمار می آیند.

سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی

سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی از مواد پلیمری مرغوب و با کیفیت ساخته می شود. نصب سرعت گیر پلاستیکی به سهولت انجام می شود. این سرعت گیرها وزن سبکی دارند و به صورت از پیش ساخته به کمک چند پیچ و رولپلاک به زمین متصل می شوند. سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی به رنگ زرد و سفید تولید می شود. خاصیت شبرنگی این سرعت گیر ها دید خوبی را برای رانندگان در شب فراهم می سازد. سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی در ابعاد و اندازه های مختلفی همچون 50*35، 90*33، 12*33، 100*33 و... تولید می شود. سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی به صورت قطعات مستقل پازل ساخته می شود بنابراین در صورت آسیب به یک قطعه می توان تنها همان قطعه را تعمیر و یا تعویض کرد.

سرعت گیر ترافیکی آسفالتی

از دیگر انواع سرعت گیر ترافیکی می توان به سرعت گیر ترافیکی آسفالتی اشاره کرد. آسفالت قدیمی ترین متریالی است که در تولید سرعت گیر ترافیکی مورد استفاده قرار می گرفت. سرعت گیر آسفالتی به صورت دائمی نصب می شود و بعد از نصب نیازی به هزینه های تعمیر و نگهداری خاصی ندارد. سرعت گیر آسفالتی قادر به تحمل وزن بالایی است به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده در مکان هایی با تردد وسایل نقلیه سنگین همچون دیزل، کامیون، اتوبوس و... می باشد. سرعت گیر ترافیکی آسفالتی به دلیل فشردگی کمتر در ساختار خود از مقاومت کمتری در برابر تغییرات آب و هوایی مختلف برخوردار است و ریسک فرسایش بالاتری دارد.