گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/11/11 - 14:19
كد :13

انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر از جمله پر مصرف ترین تجهیزات ترافیکی است که با هدف کاهش سرعت خودروها در سطح شهری و جاده ای مورد استفاده واقع می شود. به گونه ای می توان گفت سرعت گیرها تاثیر قابل توجهی در کاهش سرعت اتومبیل ها داشته و این امر در کاهش تعداد تصادف ها بر اثر سرعت بالا موثر عمل می کند.

جنس انواع سرعت گیر ترافیکی

البته توجه داشته باشید که کیفیت طراحی سرعت گیرها از اهمیت بسیاری بهره مند می باشد چرا که برخی از سرعت گیرها به دلیل استاندارد نبودن خود عامل اصلی تصادف ها بوده و باعث بروز مشکلات برای رانندگان می شود. از این رو طراحان و مهندسین تولید انواع دست اندازها باید به ارتفاع و کیفیت متریال های استفاده بسیار دقت داشته باشند. از سرعت گیرهای ترافیکی اغلب در خیابان های اصلی و تقاطع ها و نزدیکی چهارراه ها استفاده می کنند. مخاطبان و خریداران قبل از تهیه و سفارش خرید انواع دست اندازهای تجهیزات ترافیکی مختلف ابتدا باید نیازسنجی کرده و پس از برآورد نیاز و بررسی مکان مورد استفاده از آن، بهترین گزینه را در اولویت قرار دهند.

سرعت گیر ترافیکی چیست

سرعت گیر ترافیکی به موانع و یا دست اندازهای بلندی از انواع تجهیزات ایمنی ترافیک گفته می‌شود که به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه و افزایش ایمنی منطقه مورد نظر در مکان هایی مانند اطراف مدارس، مکان های تفریحی، مکان های تجاری و مناطق مسکونی در مجاورت خیابان‌های پرتردد، نصب شده و مانع از بروز تصادفات و مشکلات ایمنی در منطقه مورد نظر خواهد شد.

 

انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیرهای پلاستیکی 

یکی از انواع پرکاربرد و پرمصرف سرعت گیر های مورد استفاده به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه و افزایش ایمنی محیط، سرعت گیر های پلاستیکی و کائوچو هستند. این نوع از تجهیزات ایمنی ترافیک دارای وزن نسبتاً کمی بوده و به صورت از پیش ساخته به وسیله رولپلاک، کفی و یا پیچ در مکان های مورد نظر نصب خواهند شد. این نوع از سرعت گیر های موجود در مراکز فروش تجهیزات ایمنی ترافیک، به منظور نصب در مکانهای با تردد وسایل نقلیه معمولی مورد استفاده قرار گرفته و از نظر قابلیت تعمیر و تعویض آسان تری برخوردار می باشند.

سرعت گیرهای بتنی

نوع دیگری از تجهیزات ایمنی ترافیک به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه، سرعت گیرهای آسفالتی و یا بتنی است. این نوع از سرعت گیر در مکان هایی با تردد وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون، دیزل، اتوبوس و ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار گرفته و توسط مسئولین شهرداری هر منطقه در محیط مورد نظر نصب خواهند شد. سرعت گیرهای آسفالتی به دلیل فشردگی کمتر در ساختار خود، از مقاومت کمتری در برابر تغییرات محیطی به ویژه تغییرات آب و هوایی برخوردار بوده و از ریسک فرسایش بالاتری نسبت به سرعت گیرهای پلاستیکی برخوردار می باشند.

سرعت گیرهای لاستیکی

سرعت گیر ترافیکی لاستیکی به دلیل داشتن جنس لاستیکی سازگاری بالایی با لاستیک خودرو دارد بنابراین در حین برخورد با خودرو کمترین آسیبی به خودرو  وارد می شود. از داخل این سرعت گیرها نخ های ابریشمی مخصوصی رد شده است که موجب افزایش مقاومت سرعت گیر ترافیکی می شود. سرعت گیر لاستیکی به رنگ مشکی تولید می شود. بر روی این سرعت گیرها نوارهای شبرنگی تعبیه شده است که موجب دید بهتر رانندگان در شب می شود. 

انواع سرعت گیر ترافیکی شهری

سرعت گیر شهری وسیله ای از تجهیزات ترافیکی می باشد، که برای کاهش سرعت خودروها در خیابان ها و کوچه ها نصب می گردد. ارتفاع سرعت گیرهای شهری به طور میانگین ۵ سانتی متر است، که بسته به نوع کاربرد آن می تواند متغیر باشد. برای مثال سرعت گیرهایی که ماقبل خط عابر پیاده نصب می شوند، با سرعت گیرهای عادی که در دیگر مناطق شهر هستند، ارتفاع متفاوتی دارند. حتی جنس آنها می تواند مختلف باشد. در کل سرعت گیرها برای کاهش دادن سرعت خودرو به ۱۵ کیلومتر در ساعت نصب می شوند. دلیل آن هم ایجاد امنیت برای عبور عابران پیاده است. قطعاً بیشترین سرعت گیرهایی که تا به حال دیده اید، در اماکنی همچون پارکینگ ها، مناطق مسکونی یا فروشگاه ها بوده است.

ویژگی سرعت گیر ترافیکی

  1. بادوام بوده و طول عمر زیادی دارد.
  2. در مقابل ضربات و صدمات جانبی مقاوم می باشد.
  3. در برابر شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی دارد.
  4. به سهولت قابل نصب و اجرا می باشد.
  5. هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارد.
  6. قادر به تحمل وزن تا 50 تن می باشد.

نصب سرعت گیر ترافیکی

نصب سرعت گیر ترافیکی کاری بسیار تخصصی است که باید توسط نصابان مجرب صورت گیرد. سرعت گیر ترافیکی باید مطابق با استانداردها نصب شود. نصب غیر اصولی سرعت گیر ترافیکی خود عامل اصلی در بروز تصادفات احتمالی است. برای نصب سرعت گیر ترافیکی ابتدا سرعت گیر را در سطح  تمیز بر روی زمین قرار دهید. سپس محل نشستن سوراخ های پیچ را به کمک گچ علامت گذاری کنید. سرعت گیر را بردارید و هر علامت را به عمق یک اینچ دریل کنید. سرعت گیر را دوباره به جای خود برگردانید و به کمک پیچ و رولپلاک آن را بر روی زمین محکم نمایید.

قیمت سرعت گیر ترافیکی

امروزه با توجه به نوسانات بازار ارز نمی توان نرخ ثابت  معینی را برای سرعت گیر ترافیکی در نظر گرفت. به طور کلی می توان گفت سرعت گیر ترافیکی با توجه به عوامل تاثیرگذار زیادی از قبیل جنس و کیفیت مواد سازنده، نوع طراحی، تعداد سفارش، ابعاد و اندازه و... قیمت گذاری می شود. شما مشتریان عزیز می توانید جهت خرید سرعت گیر ترافیکی به فروشگاه های معتبر در سراسر کشور مراجعه نمایید.