- صفحه اصلی
- تجهیزات ترافیکی
- سرعتگیر ترافیکی
- سرعت گیر ترافیکی ثابت
سرعت گیر ترافیکی ثابت
در سال های اخیر تعداد وسایل نقلیه پرخطر و پرسرعت در سطح شهر و جاده ها افزایش یافته است. کودکان و عابران زیادی با وجود این وسایل نقلیه در سطح شهر تردد می کنند که ممکن است در اثر یک بی احتیاطی دچار خسارت های جانی و مالی شوند. لذا استفاده از تجهیزاتی نظیر سرعت گیر ترافیکی ثابت به یک امر ضروری و غیرقابل انکار تبدیل شده است. سرعت گیر ترافیکی ثابت از تجهیزات ترافیکی و ایمنی جاده ها و راه های برون شهری و بین شهری است که موجب کاهش سرعت اتومبیل ها و خودرو های پرخطر شده و برای عابران پیاده افزایش ایمنی را فراهم می کند.
استاندارد ارتفاع
سرعتگیر ترافیکی ثابت برای مناطق شهری پنج سانتی متر است و دو و نیم سانتیمتر برای سرعت گیر جاده ای است. زیرا سرعت گیر باید از ارتفاع کمتری برخوردار بوده و تنش کمتری برای خودروها به وجود آورد. اما به طور کل کارکرد همه ی آن ها کاهش سرعت خودرو در مسیرهای مختلف و کمک به ایمنی راه ها می باشد.
کاربرد سرعت گیر ترافیکی ثابت
مسئولان شهری و راهداری ها جهت بهبود ایمنی مسیرهای عبور و مرور از سرعت گیر ترافیکی ثابت به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه در جاده های درون شهری و برون شهری استفاده می کنند و بدین طریق جان و مال رانندگان و همچنین عابرین پیاده را حفظ می نمایند.
انواع سرعت گیر ترافیکی ثابت
سرعت گیر ترافیکی ثابت بسته به محل مورد استفاده دارای سایزهای مختلف است که سرعت گیر 33*90 یکی از انواع آن است. سرعت گیر ترافیکی ثابت با استفاده از پلی اتیلن تولید می گردد. این محصول ترافیکی دارای وزن نسبتاً کمی بوده و به صورت از پیش ساخته به وسیله رولپلاک، کفی و یا پیچ در مکان های مورد نظر نصب خواهند شد. سرعت گیر ترافیکی ثابت به منظور نصب در مکان های با تردد وسایل نقلیه معمولی مورد استفاده قرار گرفته و از نظر قابلیت تعمیر و تعویض آسان تری برخوردار می باشد.
نصب سرعت گیر ترافیکی ثابت
نکته مهم در خصوص نصب سرعت گیر ترافیکی ثابت این است که باید ضوابط و استاندارد های تعریف شده در قوانین راهنمایی رانندگی مورد توجه قرار گیرد. نادیده گرفتن این ضوابط، باعث ناکارآمدی این سرعت گیر می شود. همچنین در صورت عدم رعایت این قوانین، ممکن است خود سرعت گیر ترافیکی ثابت باعث انحراف خودرو، بروز تصادفات و خسارت های جانی و مالی به خصوص در جاده های برون شهری شود. به همین جهت سرعت گیر خیابانی ثابت را باید از مراکزی تهیه کرد که علاوه بر فروش، نصب آن را نیز برعهده دارند و این امر را توسط کارشناسان خبره انجام می دهند.
ویژگی سرعت گیر ترافیکی ثابت
مواد به کار رفته در تولید سرعت گیر ترافیکی ثابت توانایی و مقاومت آن در برابر شرایط جوی سخت بالا برده اند.
به دلیل وجود پلاستیک های زرد رنگ که در ساخت آن به کار رفته است، در شب و تاریکی به راحتی قابل مشاهده می باشد.
اتصال , نصب و جداسازی سرعت گیر ترافیکی ثابت آسان بوده و با استفاده از پیچ، رول پلاک و واشر انجام میشود .
سوالات متداول
ابعاد استاندارد سرعت گیر ترافیکی چقدر است؟
سرعت گیر ترافیکی به طور معمول دارای ارتفاع 5 سانتی متر و طول حداکثر 30 سانتی متر می باشد.
سرعت گیر ترافیکی از لحاظ متریال به چند دسته تقسیم می شود؟
سه دسته لاستیکی، پلاستیکی و آسفالتی
سرعت گیر ترافیکی در چه جاهایی کاربرد دارد؟
نزدیکی مدارس، تقاطع ها، نزدیکی بیمارستان ها، جاده های درون شهری و...
قیمت سرعت گیر ترافیکی به چه عواملی بستگی دارد؟
ابعاد و اندازه، نوع طراحی، جنس و کیفیت مواد سازنده، تعداد سفارش و...