- صفحه اصلی
- تجهیزات ترافیکی
- سرعتگیر ترافیکی
- قیمت سرعت گیر جاده ای
قیمت سرعت گیر جاده ای
سرعت گیر جاده ای یا
سرعتگیر ترافیکی یکی از ابزارهای آرام سازی ترافیک است که به تنهایی و یا در کنار روش ها و ابزار های دیگر آرام سازی بکار گرفته می شود. سرعت گیرها یکی از ابزارهای کنترل سرعت در سرتاسر دنیا هستند که در کشور ما نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند. هنگامیکه خودرو با سرعت بیش از حد مجاز حرکت میکند برای توقف به زمان بیشتری نیاز دارد. یکی از راههای کاهش سرعت در خیابانها و جادهها استفاده از سرعت گیر است. پارساترافیک تولید کننده سرعت گیر جاده ای در تلاش است با تولید تجهیزات ترافیکی به خصوص سرعت گیرهای جاده ای، بهترین محصولات را برای رفاه حال مشتریان عزیز باشد .
قیمت سرعت گیر جاده ای ارزان
ویژگی اصلی سرعت گیر جاده ای ، سختی زیادی آن در برابر برخورد تایر خودروها می باشد . سرعتگیر در معابر پر رفت و آمد مانند مطب ها ، چهار راه ها ، معابر با شیب زیاد و … نصب می شوند و دارای لاستیک هایی با رنگ زرد هستند که در شب به راحتی قابل دید می باشد . باتوجه به اینکه سرعت گیرهای پلاستیکی با قیمت نسبتا پایینتری به فروش می رسند شاید اینگونه به نظر آید که مقرون به صرفه نیز باشند این درحالیست که با درنظرگرفتن فاکتوری به نام فرسایش و طول عمر به این نتیجه می توان رسید که سرعتگیر های لاستیکی به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد . به طور کلی قیمت سرعت گیرهای مختلف با یکدیگر متفاوت است بنابراین برای استعلام قیمت با شماره های مندرج در سایت پارسا ترافیک در تماس باشید.
قیمت سرعت گیر جاده ای لاستیکی
جنس این سرعت گیرها EPDM بوده و از پخت ورقههای روی هم قرار گرفته ۵~ میلیمتری تحت فشار ۱۵۰ تن تولید می گردد. پخت در دمای بالای ۲۰۰ درجه و به وسیله المنتهای موجود در ماتریس برای مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صورت میگیرد. فشار ۱۵۰ تن برای خروج هرگونه خلل و فرج احتمالی از لاستیک جهت افزایش طول عمر آن است. در سرعت گیرهای لاستیکی درجه ۱ از نخ ابریشم جهت افزایش استحکام استفاده میگردد. پس از پخت کامل و سرد شدن، جهت زیبایی بیشتر لبههای اضافی با استفاده از تیغ مخصوص بریده میشود. سرعت گیر لاستیکی از لحاظ ابعاد و اندازه به انواع مختلفی تقسیم می شود. سرعت گیر لاستیکی 33*90 یکی از پرکاربرترین انواع سرعت گیر لاستیکی است که در برابر عوامل محیطی مختلف نظیر ضربه، شرایط آب و هوایی، فشار و وزن زیاد و... مقاوم می باشد.
مراحل نصب سرعت گیر جاده ای
۱- ابتدا قطعات سرعت گیر را روی سطح مورد نظر در کنار یکدیگر بچینید. در این مرحله برای دقت بیشتر میتوانید از تراز استفاده کنید.
۲- جهت مشخص کردن محل سوراخ کردن زمین، پای خود را روی هر قطعه از سرعت گیر قرار داده تا در جای خود حرکت نکند سپس با استفاده از اسپری رنگ و یا سنبه محل قرارگیری پیچ و رولپلاک روی زمین را مشخص کنید.
۳- با استفاده از دریل مخصوص، زمین را سوراخ کرده و رولپلاک را درون آن قرار دهید. توجه داشته باشید ضخامت پیچ و رولپلاک مورد استفاده ۱۲ میلیمتر است و زمین را بیشتر از آن سوراخ نکنید.
۴- رولپلاک پس از نصب در زمین از محل مخصوص گسسته شده و خارهای تعبیه شد در بخش بیرونی آن با سطح اطراف درگیر میگردد. لیکن در صورتی که میخواهید سرعت گیر را بعدا از جای خود جدا کنید، بهتر است پیش از قراردادن رولپلاک در داخل زمین، سطح داخلی سوراخ ایجاد شده را آغشته به چسب کنید.
۵- پس از قراردادن رولپلاک داخل زمین، مجددا قطعات سرعت گیر را در جای خود قرارداده و آنها را به وسیله پیچ و واشر همراه محصول، در جای خود محکم کنید.
سوالات متداول
انواع سرعت گیر جاده ای را نام ببرید؟
سرعت گیر لاستیکی، سرعت گیر پلاستیکی، سرعت گیر آسفالتی و بتنی
ابعاد استاندارد سرعت گیر جاده ای چقدر است؟
سرعت گیر ترافیکی به طور معمول دارای ارتفاع 5 سانتی متر و طول حداکثر 30 سانتی متر می باشد.
نحوه خرید سرعت گیر جاده ای از مجموعه پارسا ترافیک به چه صورتی است؟
مشتریان عزیز می توانند سرعت گیر جاده ای را به دو روش حضوری و یا آنلاین از مجموعه پارسا ترافیک خریداری نمایند.
قیمت سرعت گیر جاده ای به چه عواملی بستگی دارد؟
نوع طراحی، میزان مقاومت محصول، ابعاد و اندازه و...