خرید سرعت گیر جاده ای

سرعت گیر جاده ای یا سرعتگیر ترافیکی یکی از مهم ترین تجهیزات ترافیکی است که در سراسر جاده های شهری قرار دارد. سرعت گیر جاده ای، یک مانع در خیابان ها می باشدکه از سرعت زیاد اتومبیل ها جلوگیری می کند. شرکت پارسا ترافیک یکی از بهترین تولید کننده انواع تجهیزات ترافیکی از جمله انواع سرعت گیر جاده ای در خدمت مشتریان محترم می باشد. با خرید سرعت گیر جاده ای از مجموعه پارسا ترافیک که با کیفیت ترین و مناسب ترین قیمت تجهیزات را دارد شهری ایمن و منظم می توانید داشته باشید. 

مشخصات سرعت گیر جاده ای

سرعت گیرها یا ساندویچ و یا قطع کننده ی سرعت از مهم ترین تجهیزات ایمنی جاده ها و راه ها می باشند که با استفاده ازانحراف عمودی کمک مهمی برای کم کردن سرعت وسایل نقلیه جهت ایمنی بیشتر می کند. اندازه عرض این مانع جاده ای برابر با عرض جاده است. 

قیمت خرید سرعت گیر جاده ای

با توجه به نوع و جنس سرعت گیر قیمت ها متفاوت است. داشتن مقاومت مکانیکی عالی در مقابل فشار وزن خودروها، استفاده از نوارهای شبرنگ یا هشدار دهنده از عوامل قیمت سرعت گیرها هستند.

خرید سرعت گیر جاده ای

 انواع سرعت گیر جاده ای

سرعت گیرهای جاده ای انواع مختلفی دارند که عبارتند از سرعت گیر پلاستیکی ، سرعت گیر بتنی و آسفالتی سرعت گیر لاستیکی.

سرعت گیر جاده ای پلاستیکی

سرعت گیر پلاستیکی را می توان هم در داخل شهر و هم خارج شهر استفاده کرد. از سرعت گیر پلاستیکی بیشتر برای مسیرهای با تردد اتومبیل های سنگین استفاده می شود. از سرعت گیرها در جاده های درون شهری و برون شهری به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه با بیشترین سرعت مجاز استفاده می شود. سرعت گیر پلاستیکی سازگاری بیشتری با لاستیک خودروها دارد. در مناطقی آب و هوای گرمی دارند از سرعت گیرهای پلاستیکی استفاده می شود. نصب سرعت گیر پلاستیکی به سهولت انجام می شود. این سرعت گیرها به وسیله 4 ست پیچ و رولپلاک به زمین نصب می شوند. کافی است تا در محل نصب پیچ ها سوراخ کاری انجام شود و هر قطعه از سرعت گیر از طریق چهار پیچ به زمین متصل شود. 

سرعت گیر جاده ای آسفالتی

ساختارتشکیل دهنده این نوع سرعت گیر از بتن، آسفالت و سنگ است. نیازی به تعمیرات پس از نصب ندارند. قیمت سرعت گیر آسفالتی نسبت به سرعت گیر پلاستیکی کمتر و ارزان تر است به علت مواد اولیه ارزانی که دارد. این سرعت گیر در مقابل وسایل نقلیه سنگین مقاومت بالایی دارد. این سرعت گیرها باید توسط قالب، قالب گیری شود و به طور مجهزی نصب شود. از معایب سرعت گیرهای آسفالتی ترک خوردن آن در شرایط آب و هوای مختلف (سرما، گرما) است. در مناطق گرمسیری تغییرات دما باعث ترک خوردن سرعت گیرهای آسفالتی می شود.

سرعت گیر جاده ای لاستیکی

این نوع از سرعت گیرها دوام و عمر بیشتری نسبت به نوع پلاستیکی آن دارند و در ابعاد مختلفی همچون 60*33،50*90 و... تولید می شوند.  سرعت گیر لاستیکی 33*90 قارد به تحمل وزن تا 50 تن می باشد. سرعت گیر لاستیکی به راحتی نصب و جدا می شوند. سرعت گیر لاستیکی مناسب مناطق سردسیری است. همچنین در برابر تابش آفتاب مقاوم است و به راحتی ذوب نمی شوند. قیمت سرعت گیر لاستیکی به نسبت سایر سرعت گیرهای ترافیکی بالاتر می باشد.

بورس فروش سرعت گیر

مجموعه پارسا ترافیک بزرگترین مرکز فروش تجهیزات ترافیکی در سراسر کشور می باشد. این مجموعه انواع تجهیزات ترافیکی را در بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت به مشتریان عزیز عرضه می کند. مجموعه پارسا ترافیک سرعت گیر ترافیکی را هم به صورت عمده و هم به صورت تکی به فروش می رساند. شما مشتریان عزیز جهت دریافت قیمت سرعت گیر خیابانی می توانید با همکاران ما از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ارتباط برقرار نمایید.

سوالات متداول

سرعت گیر جاده ای در چه ابعادی تولید می شود؟
سرعت گیر جاده ای به طور معمول دارای ارتفاع 5 سانتی متر و طول حداکثر 30 سانتی متر می باشد. 
انواع سرعت گیر جاده ای را نام ببرید؟
سرعت گیر لاستیکی، سرعت گیر پلاستیکی، سرعت گیر آسفالتی و بتنی
سرعت گیر جاده ای در چه جاهایی کاربرد دارد؟
خیاباین ها، جاده های درون شهری، نزدیکی مدارس، تقاطع ها، نزدیکی چهار راه ها و...
نحوه خرید سرعت گیر جاده ای از مجموعه پارسا ترافیک به چه صورتی است؟
شما مشتریان عزیز می توانید هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین سرعت گیر جاده ای را از این مجموعه خریداری نمایید.